ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Οι αγορές μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος παρά τα οφέλη που έχουν, λόγω της έλλειψης φυσικής επαφής όπως θα γινόταν σε ένα παραδοσιακό κατάστημα, μερικές φορές υπόκεινται σε λάθη. Η SmartJet στην προσπάθειά της να συμβάλει στην εξάλειψη αυτού του φαινομένου κάνει ότι μπορεί για να περιγράψει με λεπτομέρεια τα προϊόντα που αναρτά στις σελίδες της, ώστε ο πελάτης να είναι όσο γίνεται καλύτερα ενημερωμένος για τα προϊόντα που αγοράζει. Η SmartJet θέλοντας να αναδείξει τα οφέλη του διαδικτύου στις καθημερινές αγορές μας, στηρίζει τους πελάτες της προσφέροντας την δυνατότητα επιστροφής μη ελαττωματικών προϊόντων με τους παρακάτω όρους.

ΟΡΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Η αίτηση επιστροφής να μην ξεπερνά τις 15 ημέρες από την παραλαβή του προϊόντος. Η συσκευασία να μην έχει παραβιαστεί.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Συσκευάζεται το προϊόν που επιστρέφετε μαζί με ενημερωτικό σημείωμα στο οποίο παραθέτετε τον τρόπο που θα θέλατε να επιλύσουμε την οικονομική εκκρεμότητα εφόσον το προϊόν κριθεί ικανό προς επιστροφή. Αποστέλετε το δέμα με τον μεταφορέα που τα παραλάβατε. Παρακαλώ σημειώστε ότι το κόστος επιστροφής βαραίνει τον πελάτη.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Σε περίπτωση που το προϊόν δεν πληρεί τους παραπάνω όρους, θα επιστραφεί στον αποστολέα με χρέωση του. Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία είμαστε στη διάθεσή σας τηλεφωνικά στο 210-6390729 και με email στο info@smartjet.gr