Αγορά βάση κατηγορίας

ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΕΣ ΜΙΣΘΩΣΕΙΣ

ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΕΣ ΜΙΣΘΩΣΕΙΣ

Αν κατά το παρελθόν έχετε συνδυάσει τη χρήση ενός εκτυπωτικού συστήματος με την αγορά του... ήρθε η ώρα να γνωρίσετε την Μακροχρόνια Μίσθωση από την Smartjet.gr

Σας προσφέρουμε πρωτοποριακές λύσεις μακροχρόνιας μίσθωσης Gold Lease που σας δίνει το πλεονέκτημα συγκεντρώνοντας τις εκτυπώσεις σας να κερδίζετε εκπτώσεις που φθάνουν το 80% και με μηνίαιο μίσθωμα που ξεκινά απο 9,00 ευρώ τον μήνα είτε είστε ιδιωτική επιχείρηση, είτε οργανισμός, είτε ελεύθερος επαγγελματίας.

Μπορείτε να συνδυάσετε όλα τα πλεονεκτήματα της χρήσης ενός εκτυπωτικού συστήματος με σημαντικά οικονομικά οφέλη, ενώ ταυτόχρονα να απαλλαγείτε από το άγχος και τις απρόβλεπτες συνέπειες της ιδιοκτησίας του. Ας δούμε όμως αναλυτικά τα πλεονεκτήματα της μακροχρόνιας μίσθωσης εκτυπωτικού συστήματος:

 - Μίσθωση απευθείας με την Smartjet.gr χωρίς να μεσολαβούν τρίτοι παράγοντες όπως τράπεζες κλπ.
 - Διατήρηση του κεφαλαίου σας και χρήση σε άλλους τομείς ανάπτυξης.
 - Φορολογικές ελαφρύνσεις αφού η μίσθωση εκτυπωτικού συστήματος θεωρείται λειτουργική δαπάνη και εκπίπτει από το φορολογητέο εισόδημα της επιχείρησής σας.
 - Σταθερή χρέωση η οποία περιλαμβάνει όλα τα ανταλλακτικά και αναλώσιμα υλικά, τους γραφίτες-toners, την τεχνική εξυπηρέτηση, εκτός του χαρτιού φωτοαντιγραφής.
 - Αμεση αντικατάσταση του εκτυπωτικού σας συστήματος σε περιπτώσεις που δεν επισκευάζεται, με ένα εκτυπωτικό σύστημα αντίστοιχων δυνατοτήτων.

Υπάρχουν 5 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-5 από σύνολο 5

Ενεργά φίλτρα